Portfolio update

Zoals je in mijn vorige blog hebt kunnen lezen, ben ik bezig geweest met aanleggen van een 2e portfolio. In dit blog wil ik graag een update geven ten aanzien van hoe mijn persoonlijke crypto portfolio er nu uitziet, naast het portfolio wat ik tussen 2017 en 2020 heb opgebouwd. Aangezien ik vind het van belang om transparant te zijn over mijn portfolio, zodat jij als lezer weet vanuit welk perspectief ik iets benader.

Disclaimer:
Gezien het onderwerp wil ik graag wat weer aandacht vragen voor mijn disclaimer. Mocht je interesse hebben in beleggen, bedenk je dan goed. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Tegenover de kans dat je inleg meer waard wordt, bestaat de kans dat dit niet zo is. Je kunt een deel, of zelfs je hele inleg, verliezen. Beleg daarom alleen met geld dat je kunt missen!

Crypto:

 • Algorand (ALGO) – meer informatie vind je op Algorand.
 • BitTorrentToken (BTT) – meer informatie vind je op BitTorrent.
 • Crypto.com (CRO) – meer informatie vind je op Crypto.com.
 • DigiByte (DGB) – meer informatie vind je op DigiByte.
 • Polkadot (DOT) – meer informatie vind je op Polkadot.
 • Hedera Hashgraph (HBAR) – meer informatie vind je op Hedera Hashgraph.
 • Holochain (HOT) – meer informatie vind je op Holochain.
 • Dfinity (ICP) – meer informatie vind je op Dfinity.
 • Chainlink (LINK) – meer informatie vind je op Chainlink.
 • Polygon (MATIC) – meer informatie vind je op Polygon.
 • Energi (NRG) – meer informatie vind je op Energi.
 • Ravencoin (RVN) – meer informatie vind je op Ravencoin.
 • Telcoin (TEL) – meer informatie vind je op Telcoin.
 • Tron (TRX) – meer informatie vind je op Tron.
 • Verge (XVG) – meer informatie vind je op Verge.
 • Zilliqa (ZIL) – meer informatie vind je op Zilliqa.

Eindstand of tussenstand:
Met het EK voetbal op de buis, druk ik me voor nu maar even uit in wedstrijdstatistieken. Of met je opbouwen van een 2e portfolio een eindstand heb gehaald of slechts een tussenstand, ik ben er zelf nog niet uit. Misschien verkoop ik (met winst hopelijk) het een en koop ik vervolgens een andere, om zo mijn portfolio nog verder uit te bouwen.

TIP:
Ik heb het al vaker als tip meegegeven, maar Do Your Own Research. Hoe bovenstaand portfolio zich zal ontwikkelen, ik heb geen idee. Het zal je verder ook opgevallen zijn, dat ik ook in dit portfolio een zwaartepunt heb qua verdeling. Dat zegt in dit geval meer over wat ik (niet) van de andere coins verwacht. Het delen van je portfolio kan geen kwaad, maar deel nooit de waarde, aantallen en (wallet)adres van je beleggingen!

Mocht je interesse hebben in beleggen, bedenk je dan goed. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Tegenover de kans dat je inleg meer waard wordt, bestaat de kans dat dit niet zo is. Je kunt een deel, of zelfs je hele inleg, verliezen. Beleg daarom alleen met geld dat je kunt missen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cookies? Meer info

Om je de best mogelijke ervaring te geven, is deze site standaard ingesteld op cookies accepteren. Klik op "Accepteren" om door te gaan. Wanneer je geen keuze maakt maar de site blijft gebruiken, geef je automatisch toestemming voor het gebruik van cookies.

Sluiten