Blockchain Expo Europe

Vandaag een korte blog over de Blockchain Expo Europe die op 23/24 november gehouden zal gaan worden in RAI Amsterdam. Deze expo staat volledig in het teken van blockchain technologie en word samen gehost met de IoT (waar heb je die kreet eerder voorbij zien komen?) Tech Expo, de AI (Artificial Intelligence) Expo en de Cyber Security & Cloud Expo.

Het is een evenement dat de wereld overgaat en best wat bezoekers trekt. Maar waarom daar een blog over schrijven, wat heeft dit te maken met beleggen. Hoor ik je denken. Nou, dit is weer een voorbeeld van waar er achter de schermen allemaal aan word gewerkt in de wereld van crypto en beleggen. Deze technologie is niet meer te stoppen, al proberen landen zoals China dat wel te doen. Maar het stoppen van deze ontwikkelingen, kun je vergelijken met het uitzetten van het internet.

Op dit soort evenementen spreken toekomstige marktleiders en worden nieuwe samenwerkingsverbanden verkend. Nu maar hopen dat ze over een paar jaar beter kunnen dansen dan het team van Microsoft in 1995. Meer over de Blockchain Expo Europe lees je hier.

TIP:
Los van de markt, moet je ook de development teams volgen (vind er überhaupt nog ontwikkeling plaats op het project). Dus misschien komen we elkaar op de Expo wel tegen, anders zijn Twitter, Reddit en/of Discord handige kanalen. Wat verder af en toe handig is, is Google Trends. Hiermee kun je opzoeken hoe vaak mensen bijvoorbeeld naar Bitcoin, Cardano en/of VeChain hebben gezocht. Veel hits, veel nieuwsgierige mensen.

Waardeer je deze content? Overweeg dan om te doneren, meer info daarover vind je hier. Thx!

Mocht je interesse hebben in beleggen, bedenk je dan goed. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Tegenover de kans dat je inleg meer waard wordt, bestaat de kans dat dit niet zo is. Je kunt een deel, of zelfs je hele inleg, verliezen. Beleg daarom alleen met geld dat je kunt missen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cookies? Meer info

Om je de best mogelijke ervaring te geven, is deze site standaard ingesteld op cookies accepteren. Klik op "Accepteren" om door te gaan. Wanneer je geen keuze maakt maar de site blijft gebruiken, geef je automatisch toestemming voor het gebruik van cookies.

Sluiten