HODLLAND.NL 2 jaar!!

Inmiddels bestaat HODLLAND al weer twee jaar en zit ik bijna vijf jaar in crypto, samen hét geluksgetal. Tijd om even terug te bladeren met een jaaroverzicht, komt ie.

HODLLAND:
Met het eenjarig bestaan van HODLLAND, heb ik dit overzicht qua blogs in elkaar gezet. Daar vul ik nu graag op aan:

29. Crypto en sport
30. De kunst van het vermenigvuldigen
31. Blockchain Expo Europe
32. Metaverse
33. Cash out
34. HODL
35. 4 jaar later
36. Airdrop
37. Out of Office 😎
38. Te Koop: NFT’s
39. Trading bots
40. Onder 0
41. Paella
42. Lessons Learned (LEES TIP)
43. Testing 🤓
44. Testresultaat
45. Sentiment
46. Droog kruid
47. Minen
48. Let’s talk
49. Toen en nu
50. Er was eens: het internet
51. Wist je dat…
52. Out of Office 🥾
53. SCAMS
54. Help HODLLAND groeien!!
55. HODLLAND 2 jaar!!

Verder vind ik het een erg mooi om te zien, dat ik van 5 naar 10 abonnees ben gegroeid. Dat lijkt misschien niet veel, maar is wel een verdubbeling van het aantal. I’ll take it!! Helaas bleek het eerder genoemde aantal pageviews niet helemaal te kloppen. En heb ik mezelf daarom ergens in de afgelopen maanden ertoe gezet om Google Analytics eens fatsoenlijk in te stellen op de website. De resultaten daarvan zal ik volgend jaar met jullie gaan delen, daarvoor is de meetperiode nu nog te kort.

Crypto:
Tjsa en dan de markt van de afgelopen 5 jaar… Daarin ben ik zo op eerste ingeving wel wat teleurgesteld, want ik had gehoopt op een volgende bullrun. Om zo eindelijk fase 1 uit mijn duikplan af te kunnen vinken. Maar dat bleek verre van reëel in een markt die net een beetje aan het bijkomen is van Corona en die nu vol in een recessie beland is, mogelijk zelfs een depressie. De impact daarvan kan nog niemand echt helemaal overzien, toch zie ik nog steeds kansen! Mede vanwege het aantal grote bedrijven dat juist in deze dip flink blijven investeren/bouwen in deze nieuwe technologie. Pak bijvoorbeeld BlackRock, ’s werelds grootste vermogensbeheerder, die samen met Coinbase een nieuw Bitcoin fonds op wil gaan zetten om zo BTC toegankelijker te maken voor institutionele investeerders (het grote geld). Je moet tenslotte het dak repareren als het droog is.

Toch kan ik me zo voorstellen dat je nog nooit van ze gehoord hebt (had ik ook niet), maar dit bedrijf heeft samen met Vanguard de “hele” wereld in handen. Gekocht rectificatie artikel? Wie zal het zeggen…

Conclusie:
Ik mag helemaal niet klagen, aangezien ik nog steeds veel dezelfde (leuke) dingen kan doen als “normaal”. Ben dit jaar zelfs 2x op vakantie geweest en ben daarnaast nog altijd in staat om kleine beetjes crypto bij te kopen. Daarnaast stake ik nog steeds verschillende coins, die samen zorgen voor ongeveer € 400,- passief inkomen (afhankelijk van de koers) per jaar. Maar ik blijf wel opletten, want beleggen en gokken zijn twee compleet verschillende dingen.

TIP:
Niemand weet hoe deze markt zich verder zal gaan ontwikkelen. Blijft voor jezelf vooral de juiste risicoafwegingen maken en zorg voor voldoende afleiding en spreiding. Kijk uit voor finfluencers en SCAMS. Sta eens stil bij wat je wel allemaal al hebt (bereikt). Vast helemaal geen verkeerd lijstje.

Waardeer je deze content? Deel hem dan via je sociale netwerk! Doneren mag uiteraard ook, meer info daarover vind je hier. Thx!

Mocht je interesse hebben in beleggen, bedenk je dan goed. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Tegenover de kans dat je inleg meer waard wordt, bestaat de kans dat dit niet zo is. Je kunt een deel, of zelfs je hele inleg, verliezen. Beleg daarom alleen met geld dat je kunt missen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cookies? Meer info

Om je de best mogelijke ervaring te geven, is deze site standaard ingesteld op cookies accepteren. Klik op "Accepteren" om door te gaan. Wanneer je geen keuze maakt maar de site blijft gebruiken, geef je automatisch toestemming voor het gebruik van cookies.

Sluiten