Help HODLLAND groeien!!

Vandaag geen blog maar een oproep aan jullie; Help HODLLAND groeien!!

Hoe?
Laat eventueel een reactie achter op mijn blogs (kan even duren voordat deze zichtbaar is), ik ben erg nieuwsgierig naar jullie feedback. Heb je een idee qua thema, crypto gerelateerd, laat het me dan weten. Wist je dat ik eventueel ook per mail bereikbaar ben? blog (at) hodlland (dot) nl, de rede dat ik het zo wazig schrijf heeft met spambots te maken.

Naast blogs (en TIPS), kun je ook nieuws terugvinden via HODLLAND. Onlangs heb ik een nieuwe RSS feed toegevoegd, omdat de oude (Cointelegraph) nogal bevooroordeeld bleek te zijn. En ik je liever voorzie van een objectieve kijk op de wereld van crypto. Maar daar zitten dus soms ook interessante artikelen tussen! En zo knutsel ik dus regelmatig aan deze site, om hem te verbeteren daar waar mogelijk.

Vind je mijn content interessant, deel hem dan eens via social media ajb. 🙏

Ik probeer nog altijd weg te blijven van het plaatsen van advertenties, maar kan daarbij jullie steun gebruiken. Dus mocht je willen doneren, kijk dan even hier. Thx! Over 2 weken weer een nieuwe blog, blader tot die tijd eens rustig door het blog archief.

Met vriendelijke groet,

JW

Mocht je interesse hebben in beleggen, bedenk je dan goed. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Tegenover de kans dat je inleg meer waard wordt, bestaat de kans dat dit niet zo is. Je kunt een deel, of zelfs je hele inleg, verliezen. Beleg daarom alleen met geld dat je kunt missen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cookies? Meer info

Om je de best mogelijke ervaring te geven, is deze site standaard ingesteld op cookies accepteren. Klik op "Accepteren" om door te gaan. Wanneer je geen keuze maakt maar de site blijft gebruiken, geef je automatisch toestemming voor het gebruik van cookies.

Sluiten