Het einde…

Ja, jullie lezen het goed; HODLLAND gaat stoppen!! In deze blog wil ik jullie op de eerste plaats bedanken voor jullie aandacht. Daarnaast wil ik ook mijn besluit toelichten, dus daar gaan we voor de laatste keer…

Het begin:
Oktober 2017; het lijkt haast niet meer voor te stellen. Het is alweer ruim 6,5 jaar geleden dat ik zelf met het “crypto-virus” besmet raakte. En dit wordt de 3e bullmarket die ik mee ga maken, of eigenlijk misschien wel de 1e echte. Want in 2017/2018 heb ik het helemaal niet bewust meegemaakt, toen was ik vooral nog wat aan het ontdekken/spelen. En die van 2019/2020 werd vroegtijdig de nek omgedraaid door Corona.

Medio 2020 besloot ik te gaan bloggen over mijn avontuur en niet veel later werd HODLLAND geboren.

Blog overzichten:
Onder het kopje “recente blogs” kun je alles van de afgelopen ruim 3,5 jaar teruglezen. En dit zijn de jaaroverzichten:

Tijd over voor nieuwe dingen:
In het (technisch) onderhouden van deze blog, zit best wat tijd. Tijd die ik er steeds minder in kan steken; puur vanuit een motivatie-standpunt. Daarnaast kost het HODLen me soms ook best wat energie, dus je bent gewaarschuwd, en wil ik niet de hele dag op X (voorheen Twitter) zitten om tot inspiratie te komen voor een volgende blog. Verder is er ook al ontzettend veel content te vinden rondom beleggen en het handelen in crypto. Daarin vind ik mijzelf onvoldoende onderscheidend vermogen hebben en dan is het dus beter dat ik er de stekker uit trek. Zo in een bullmarket, dus toch op een soort hoogtepunt zullen we maar zeggen 😉

Maar daarmee komt er ook wat tijd vrij om een lang gekoesterde droom te gaan vervullen; een tweede huis in het buitenland! Zeker omdat ik recent ook besloten heb om minder te gaan werken. Hele concrete plannen zijn er nog niet, maar dromen al ontzettend lang. Nu wordt het dus maar eens tijd om de winsten uit mijn crypto-avontuur om te gaan zetten in daden. Ik kijk dan ook ontzettend uit naar deze bullmarket-fase. Hoe zal mijn portfolio daarin gaan presteren? We gaan het meemaken!! 🥳

Het einde:
En dan nu dus het einde, maar niet zonder jullie naar een aantal alternatieve kanalen door te verwijzen. Verder wil ik ook graag een aantal kanalen benoemen waar je echt ver vandaan moet blijven, die gaan namelijk veel te veel richting (f)influencers en die hebben een heel ander belang bij het maken van content. Die zijn er enkel en alleen op uit om jou content door je strot te duwen, waaraan ze obv het aantal views geld kunnen verdienen.

Wel aan te bevelen:
Thinking Crypto; Vat het nieuws samen en onthoudt zich van advies. Heeft onlangs een boek gepubliceerd: Re-Thinking Crypto.
Modern Investor; Vat het nieuws samen en onthoudt zich van advies. Is daarnaast ook investeerder in kunst, stripboeken en vastgoed.
Hashoshi; Vat het nieuws samen en onthoudt zich van advies. Maar benadert het eerder vanuit een technisch oogpunt.
Plan B; De man achter het Bitcoin S2F-model, al lijkt hij anti altcoins. Als je hem moet geloven, gaat BTC naar een half miljoen ergens in 2025. Van mij mag het!!
LangzaamRijker; Met een brede ervaring vwb beleggen, al lijkt hij soms Engelse kanalen na te praten.

Niet aan te bevelen:
Coin Bureau; Verkoopt hopium. Schiet op het ene moment projecten af, om ze later te promoten.
BCBacker; Kan mooie charts lezen, maar het komt neer op; de prijs kan stijgen of dalen. Tsja…
Lark Davis; Kan ook mooie verhalen vertellen, maar heeft daar gewoon keihard een bedrijf van gemaakt. En is dus verre van onpartijdig en probeert mensen vooral ook naar zijn belangen te praten.
Ben Armstrong; Een man met echt heel grote persoonlijke uitdagingen… in andere woorden; die is knettergek!
Madelon Vos; Praat wat mij betreft anderen na, heeft zelf nauwelijks eigen/originele content. Buiten haar nep cursus.
Michaël van de Poppe; Praat wat mij betreft anderen na, probeert ook vooral mensen naar zijn “inner circle” te trekken. Zo’n betaal clubje met “advies” over waar je je geld in zou moeten stoppen.
Corné Marchand; Nog zo een!
DoopieCash: En nog eentje… aan de naam weet je eigenlijk al genoeg.

Tot slot…
Heel veel succes in jullie reis door de wondere wereld van crypto beleggen! De site zal tot medio juni ’24 beschikbaar blijven, daarna gaat ie op zwart en komt ook de nieuwsbrief te vervallen. Wil jij me eventueel toch contacten, zoek me dan op op X (onder de alias @hodlr_88). Want ook de mailbox komt te vervallen.

Met vriendelijke groet,

JW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cookies? Meer info

Om je de best mogelijke ervaring te geven, is deze site standaard ingesteld op cookies accepteren. Klik op "Accepteren" om door te gaan. Wanneer je geen keuze maakt maar de site blijft gebruiken, geef je automatisch toestemming voor het gebruik van cookies.

Sluiten