Gas terug

Vandaag geen blog maar een mededeling, ik ga terugschakelen qua aantal blogs! In plaats van 2 blog’s per maand, zal ik telkens in het begin van een nieuwe maand met een nieuwe blog (proberen te) komen.

Begrijp me niet verkeerd, ik vind dit zeker leuk om te doen. Maar wil ook tijd en energie steken in weer iets anders, na 3 jaar bloggen over crypto en de website onderhouden. Ik geloof nog sterk in de markt en kijk uit naar de volgende (super) bullrun.

Ik zal verder ook de interval van de nieuwsbrieven aanpassen. Mocht je nou nog niet geabonneerd zijn op de gratis en vrijblijvende nieuwsbrief, schijf je dan hier in. Je ontvangt vervolgens een bevestigingsmail (let op je spambox) en kunt jezelf altijd weer uitschrijven.

Waardeer je mijn content? Deel HOLLAND dan eens met je sociale netwerk. Thx!

Nieuwsbrief:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cookies? Meer info

Om je de best mogelijke ervaring te geven, is deze site standaard ingesteld op cookies accepteren. Klik op "Accepteren" om door te gaan. Wanneer je geen keuze maakt maar de site blijft gebruiken, geef je automatisch toestemming voor het gebruik van cookies.

Sluiten