All in

Welkom terug op HODLLAND, vandaag wil ik jullie graag kennis laten maken met het gezin Taihuttu.

Flinke dip:
De crypto markt ligt behoorlijk onder vuur, nadat de SEC (Amerikaanse beurswaakhond) eerst crypto exchange Coinbase aanklaagde en één dag later ook Binance.US. Toeval of onderdeel van Operation Choke Point 2.0? En mocht je deze blog gemist hebben, ook dit is weer een voorbeeld van vechten. De markt reageerde in elk geval direct op dit nieuws, roder kon het haast niet worden in 24 uur…

Buy the dip:
Toch zijn er mensen die dit zien als hét moment om weer (flink) bij te kopen. In de wetenschap dat Bitcoin volgend jaar weer een halving heeft (in principe “garant” voor een nieuwe ATH). Maar het kan nog extremer! Want in 2017 verkocht het gezin Taihuttu (aka Bitcoin Family) al hun bezittingen, ik herhaal, AL HUN BEZITTINGEN en kocht daarvan Bitcoin. Om vervolgens 5 jaar lang de wereld over te reizen. Inmiddels is het gezin gesetteld in Portugal, waar ze kennelijk 0% belasting betalen.

Hun coins bewaren ze op verschillende continenten. Dus wat er ook met een exchange zou kunnen gebeuren, ze zijn zelf eigenaar van hun coins die op verschillende hardware wallets staan. Zou jij het aandurven, zo’n ontzettende gok? All in crypto? 🤔

TIP: 
Zeker nu het een paar dagen flink warm is geweest in Nederland, moet je echt je hoofd koelhouden. Crypto bijkopen is een optie, mits je hiervoor de middelen beschikbaar hebt natuurlijk. Verkopen is wat mij betreft wel het laatste wat je zou moeten doen, want wat schiet je op met een verlies? Als je de risico’s vooraf goed heb afgewogen, en het belegde geld gewoon kunt missen, laat dan je portfolio lekker met rust. Ga andere dingen doen en kijk over een paar maanden weer eens naar je portfolio. #HODL

Mocht je interesse hebben in beleggen, bedenk je dan goed. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Tegenover de kans dat je inleg meer waard wordt, bestaat de kans dat dit niet zo is. Je kunt een deel, of zelfs je hele inleg, verliezen. Beleg daarom alleen met geld dat je kunt missen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cookies? Meer info

Om je de best mogelijke ervaring te geven, is deze site standaard ingesteld op cookies accepteren. Klik op "Accepteren" om door te gaan. Wanneer je geen keuze maakt maar de site blijft gebruiken, geef je automatisch toestemming voor het gebruik van cookies.

Sluiten